dyreskaaler
Ville dyr er i vinden som aldri før -det skal være ugler, elger, ekorn og alle skogens dyr på alt fra puter og bilder til klær, smykker, skåler og kopper. Inspirert av denne trenden ville vi lage noe som så skikkelig designer-lekkert ut, men til en billig penge. Og vi ble overrasket over det lekre resultatet – vi simpelthen elsker det! Disse søte og kjempefine dyreskålene kan brukes til smykker, småsnop, sminke eller som skrivebordsskål til binders, penner og annet småtteri som alltid slenger rundt.

Du trenger:

  • Dyrefigurer i plast fra leketøysbutikken
  • Skåler du ikke bruker lengre
  • Spraymaling i de fargene du ønsker
  • Lim
  • Eventuelt engangshansker

Fremgangsmåte:

Sørg for at skålene er helt rene. Spray skålene og la de tørke, for så å spraye en gang til. To lag holder. Gjør det samme med dyrene. Du gjør også lurt i å utføre dette kunsstykket utendørs. Om du ikke vil skrubbe maling fra fingrene i timesvis etterpå kan det også være lurt med engangshansker. Når alt er tørt limer du dyrene fast på skålene. Voila! Lekre gaver er det også! 🙂

smykkeskaaler1

Zoologisk hage har fått et lite Midas Touch:
smykkeskaaler2

Vi likte veldig godt storken. Den ble sprayet med gull, og skålen i matt sort. Rudolf er ikke lenger så rød på nesen heller, som dere kan skimte til høyre i bildet …
smykkeskaaler3

smykke6

smykke4

smykke5

Snop er jo også digg!

snop1 snop2

Til informasjon: Artikkelen har tidligere vært publisert på gudinne.no, som også er min nettside.

Lagre

LES OGSÅ  DIY: Krukker med dyrefigurer