fyrstikkesker2

Rekk opp hånda om du er en av de som surfer fingrene av deg etter hjemmelagede julegaver. Pinterest, Google, Insta og utallige DIY-blogger. For min egen del blir jeg superhappy bare det skinner (selv om det er aldri så fake), og øynene mine kan rett og slett ikke få nok bling 🙂

For øyeblikket er jeg i julegavemodus (og det er jeg sikkert ikke alene om), og jeg har virkelig brukt tid og energi på å skape ting som både er nyttige, vakre (bling-bling) OG billige å lage 🙂

I første omgang vil jeg vise dere disse usedvanlig glamorøse fyrstikkeskene. De er laget med gaffateip, sort kartong og billig juggel fra Ebay. Jeg fant gaffateip i gull og sebra på Rusta til en rimelig pris, og fyrstikkesker koster jo ikke akkurat allverden. Teipen passet akkurat i størrelse på de middels store fyrtsikkeskene. Perlene og diamantene er av typen som er flate på baksiden, og du får dem superbillig på Ebay. De brukes som oftest til neglepynt. Du finner også tilsvarende på Cubus o.l., men prisen er ran i forhold til Ebay … så er det sagt 😉 Du har dem i posten etter en ukes tid (har aldri opplevd at det tar mer enn to uker), så det går ganske raskt (mao, du rekker å bestille nå og motta dem i god tid før jul).

Jeg er av den gammeldagse typen, og foretrekker å tenne lysene mine med fyrstikker fremfor lighter. Da kan eskene like gjerne se pene ut og ligge fremme 🙂 Dette er som å gå i barnehagen, bare hakket mer glamorøst 🙂

LES OGSÅ  DIY: Romparfyme

Kjenner du noen som kunne tenke seg slike glamorøse godbiter til jul? I know I do 🙂

fyrtsikkesker

fyrstikkesker10fyrtsikkesker1 fyrstikkesker3 fyrstikkesker4 fyrstikkesker5

Denne har fått en runde med marmortapet. Den fant jeg også på Rusta. Tips: om du ikke vil kjøpe en hel rull, ta med deg en haug med tapetprøver. Gratis, og mer trenger du ikke 🙂fyrstikkesker6 fyrstikkesker7 fyrstikkesker8 fyrstikkesker9

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre