champagneglass2

_k7w9992Det er kanskje ikke gull alt som glitrer, men det bryr jeg meg forbasket lite om. Alt som roper «bling» er som kryptonitt for min hjerne. Jeg blir mo i knærne og bare ha det. Og fordi jeg er så heldig å like juggel, slipper jeg ofte veldig billig unna 🙂

Dette jalla-praktverket laget jeg av perler og diamanter jeg hadde liggende. Jeg pleide en gang i tiden å blinge mobildeksler (se bildet til venstre), men nå har jeg i grunnen funnet ut at det meste kan blinges. I denne omgangen gikk turen innom et champagneglass. Det er fra IKEA, og jeg hadde bare ett igjen (de andre har sikkert knust i et festlig lag, det er derfor jeg aldri kjøper dyre glass). Med andre ord hadde jeg ingen utgifter på dette glasset, jeg tok kun hva jeg hadde 🙂
diy-glassPlanen var egentlig å gi dette glasset i gave til en venninne sammen med en flaske Champagne, men jeg tror jeg beholder det selv, hehe 😉

Til dette prosjektet trenger du:

  • Glass
  • Lim, jeg brukte neglelim (du kan sikkert bruke vanlig superlim)
  • Perler og diamanter med flat bakside, jeg har kjøpt mine på Ebay
  • En liten dose tålmodighet

Limet tørker relativt sakte på glass, så du må ta et og et område så ikke perlene/diamantene sklir av underveis. Stetten er grei nok fordi den er flat, men selve halsen må tas liggende, og du må lime på en og en «remse» bortover og la det tørke før du snur på glasset og tar neste «remse».

LES OGSÅ  DIY: Lag ditt eget duftlys

Det tar litt tid, og du blir litt limskada, så ta pauser med jevne mellomrom 😉 Jeg benyttet en trepinne med litt papirlim på tuppen for å løfte opp diamantene og perlene, for så å feste dem på glasset.
champagneglass3

champagneglass1