gullskjell

I min jakt på flere ting jeg kunne blinge, kom jeg over en hel kurv med diverse skjell fra i sommer. De ble kjøpt inn som stæsj til fotoshoot med matbilder, og har siden blitt liggende å støve ned.

Med litt spraymaling og glitter fikk de nytt liv og tåler igjen dagens lys 🙂

Du trenger:

  • Skjell
  • Gullspray (kjøpt på Biltema)
  • Glitter (kjøpt på Panduro)

Slik gjør du:

Sørg først for å dekke underlaget du skal spraye på. Helst bør det gjøres ute, men jeg var lat og gadd ikke gå ut i kulda. Sprayen jeg benyttet satt ikke veldig godt, så jeg har sikkert sprayet 7 – 8 lag. Jeg valgte å ha glitter på noen av dem, og da drysset jeg bare på glitteret mens lakken fortsatt var våt. Resultatet ble omsider ganske så lekkert 🙂

Skjellene gjør seg pent på baderomshylla, i stua som en del av et lite stilleben, eller for eksempel til borddekning. En veldig enkel og billig DIY 🙂

gullskjell6

gullskjell2

gullskjell3

gullskjell4   gullskjell-kollasj

LES OGSÅ  SPA in a JAR