Dette er en lekker og nyttig julegave som koster minimalt med innsats og kroner, men som likevel utgjør en kjempelekker gave. Tresleiver og gryteunderlag trenger man alltid, men du kan jo også bruke andre redskaper i treverk og kork (hva med glassbrikker?), da disse er lette å male. Jeg har her benyttet gryteunderlag og tresleiver fra IKEA, men du får sikkert lignende på Nille eller i andre billigbutikker.

Du trenger:

  • Gryteunderlag og tresleiver
  • Akrylmaling (feks fra Clas Ohlson. Jeg har valgt gull og lys rosa)
  • Maskeringstape

Maskeringstapen gir rette skiller, lek deg frem med hva slags mønster du vil ha. Påfør malingen og la den tørke (den tørker nesten umiddelbart). Påfør enda et strøk om nødvendig. Voila! Fra billig og kjedelig til trendy og eksklusivt med et lite trylleslag 🙂

Redskapene tåler vask og varme godt.

Fra dette:

Til dette:

Lagre

LES OGSÅ  DIY: Fritthengende hylle