Det er fortsatt tid til å storshoppe emballasje via Ebay om du er rask. Tollgrensen forsvinner i 2020, men det er når varene ankommer som avgjør om du må betale ekstra, ikke når du bestiller – dessverre. Så for å være på den sikre siden: bestill senest i midten av november, men helst før med tanke på at postgangen går tregt i desember.

Men fortvil ikke! Det er flere norske nettbutikker som selger emballasje i super kvalitet til en rimelig penge (merk: av de jeg ramser opp er det kun Altshop jeg har affiliatesamarbeid med, de andre er personlige anbefalinger).

Her er mine favoritter:

Sunvita

Altshop (affiliate)

Emballasjebutikken

Emballasjebutikken har masse flotte glasskrukker som primært er beregnet på mat som syltetøy og lignende, men de er supre til kremer og skrubber. Her finner du alle glasskrukkene >


Ellers finner du små krukker og glass både hos IKEA, Clas Ohlson, Nille, Biltema, Rusta og de fleste billigkjeder, men det kan bli kostbart om du skal ha mye og produsere for salg.

Vet du om noen gode leverandører? Tips meg i kommentarfeltet 🙂

LES OGSÅ  Derfor skal du IKKE lage hjemmelaget solkrem