Det er med glede og stolthet jeg kan annonsere at vi åpner nettbutikk med ingredienser til hjemmelaget hudpleie. Etter å ha holdt kurs i nesten 7 år fant jeg ut at det var på tide å også kunne tilby ingrediensene selv. Vi (min samboer og jeg) blir forhandlere av danske Urtegaardens fantastiske produkter. Dette er produkter jeg selv har brukt i mange år, så jeg kan personlig gå god for dem. Det blir alt fra eteriske oljer til alle ingrediensene du trenger for å lage en komplett hudpleieserie hjemme.

Vi starter litt i det små, og øker varebeholdningen litt etter hvert. Vi hadde planlagt å åpn ebutikken den 13. januar, men leveringen er litt fosinket, og vi venter også fortsatt på emballasje. Vi håper å kunne ha ting på plass i løpet av februar. Hurra! 😊🤩 🥳

LES OGSÅ  Grønnvasking - hvitvaskingens "miljøvennlige" lillebror