Bachs blomstermedisin

Bachs blomstermedisin, også kjent som Bach blomsterremedier eller Bach blomsteressenser, er en alternativ medisinsk tilnærming som ble utviklet av den britiske legen Dr. Edward Bach på 1930-tallet. Den er basert på prinsippet om at emosjonelle ubalanser og negative følelser kan påvirke en persons fysiske helse, og at visse blomsteressenser kan hjelpe med å gjenopprette den følelsesmessige balansen.

Dr. Bach identifiserte 38 forskjellige ville blomster og planter, samt en kilde med naturlig kildevann, som han mente inneholdt helbredende egenskaper for ulike emosjonelle tilstander og personlighetsaspekter. Hver blomsteressens ble knyttet til en bestemt følelse eller tilstand, for eksempel frykt, ensomhet, usikkerhet eller manglende interesse for nåtiden. Ved å innta disse essensene, enten ved å dryppe noen dråper under tungen eller ved å bruke dem eksternt på huden, mente Dr. Bach at en person kunne oppnå følelsesmessig velvære og bedre helse.

Bachs blomsterremedier er ment å være en skånsom og trygg form for selvmedisinering for å håndtere følelsesmessige utfordringer.

Det er likevel viktig å merke seg at Bachs blomstermedisin betraktes som en alternativ terapi, og det finnes ikke vitenskapelig bevis for dens effektivitet.

Mange mennesker finner likevel lindring fra følelsesmessige utfordringer ved å bruke Bachs blomsteressenser som en del av sin helsetilnærming.

Min erfaring med Bachs blomstermedisin

Jeg har valgt å tilby Bachs blomstermedisin som en del av min praksis fordi jeg personlig føler den har hjulpet meg.

Den har dempet det verste stresset under livskriser, og ejg føler også at den styrker selvfølelsen.

Jeg tiltrekkes også mot det spirituelle aspektet av Bachs blomstermedisin, så jeg tror andre spirituelle personer også vil kunne oppleve samme positive effekt som det jeg og mange andre har erfart.

 

Din personlige blomsterblanding

Ønsker du at jeg skal lage en helt personlig blanding tilpasset dine behov? Bestill konsultasjon i dag. Online konsultasjon (Skype, 30 – 45 minutter) og din personlig tilpassede blomsteblanding koster 850,- kroner.

Bestill konsultasjon