«Vil bare informere om at jeg har fått skikkelig orden på huden min etter at jeg gikk over til flere av dine oppskrifter 🙂 Det er bare helt utrolig! Jeg har slitt med tørr og stram hud i ansiktet siden begynnelsen av 30 årene og nå er huden verken tørr, ru eller fuktfattig. Jeg har for det meste brukt PC sprayen og oljeserumet for voksen hud, samt en og annen olje/fettbasert ansiktskrem. Neste skritt er å lære meg å lage vannbaserte kremer 🙂 Det her er bare så gøy!!«
– Monica Mathisen


«Dusjoljen er helt nydelig, og etterlater myk og velduftende hud. Dessuten er den genial for barbering og som aftershave, selv ved intimbarbering. Ingen nupper elle kløe her i gården.»
– Caroline Marita Omberg


« Min sønn med atopisk hud og min samboer med ekstremt tørr hud har fått en skikkelig omgang med naturlig hudpleie. Bøyer meg i støvet for dette kurset, for en fantastisk effekt naturlig hudpleie har på huden! Hele husstanden gløder. Anbefaler kurset på det varmeste! «
– Ellen Marie Weie


«Wow for en krem!!! Har tatt den på om kvelden etter jeg har stelt meg. På morgenen første dagen reagerte jeg egentlig littegranne på hvor uren huden min føltes, men så skylte jeg vekk restene av kremen og det som føltes «urent» virket som om det var urenheter som har trukket ut av hudet i løpet av natta. For etter jeg vasket meg om morgenen; wow!! Jeg har huden til en baby!»
– Tone-Merethe Grette


«Takk for et veldig bra kurs. Jeg er så glad jeg kom over dette kurset på Facebook og fikk meldt meg på. Masse flotte oppskrifter som jeg blir å bruke mye. Familie og venner har også fått nyte godt av min nye kunnskap, og de er veldig fornøyde med det. Anbefaler dette kurset på det sterkeste til alle som tenker på naturlig velvære og vil vite hva de smører seg inn med. Dette er noe av det beste jeg har kommet over på mange år. Takk 🙂«
– Hilde-Beate Hansen


«Huden min ble veldig myk og smidig etter bare noen dagers bruk av lavendel- balmen. Brukte den i ansiktet før leggetid. Hadde et lite sår bak øret som også ble bedre. Anbefales virkelig!»
Rakel Teresa Donato


«Takk for et utrolig flott, delikat og lettfattelig kurs! I et par år googlet og googlet jeg, havnet på den ene uoversiktelige siden etter den andre – så dukket dette kurset opp! Etter mye bortkastet tid på google, så ga jeg det en sjanse. Og så utrolig morsom hobby det har blitt. Anbefales!»
– Mayken Mangen


«Ungene og jeg slet med tørr hud. Etter å ha brukt vaniljesalven gjør vi ikke det lengre, den passer like bra til liten som til stor!«
– Lene Valdemarsen (og barna)


«Jeg er veldig fornøyd med dette kurset. Lenge ønsket å lage mine egne naturlige kremer. Her er det både kremer og annet og liker måten dette blir vist på. Nydelige bilder. Kommer definitivt å følge med på fremtidige kurs. Kan varmt anbefales.«
– Solveig Bergersen


«Fantastisk kurs! Virkelig, har laget kremer fra før men dette var saker. Leksjonene er lettfattelige, og oppskriftene lette å følge. Her er det mye å forype seg i selv lenge etter at man er ferdig med kurset.«
– Marie A. K. Larsen


«Lærerikt og spennende!! Kurset er absolutt å anbefale sammen med quiz også. Dette er en side jeg vil følge fremover. Har allerede forsøkt meg på oppskrifter fra kurset oger veldig fornøyd 🙂 Dette blir spennende!»
– Gine Teigen