Hjemmelagde gaver til venninner

Hjemmelagde julegaver til venninner som virkelig blir satt pris på. Ønsker du å gi bort noe som du vet blir både brukt og satt pris på?

Venner og familie vil sannsynligvis være enige: gaver fra hjertet er det beste gavene. Hva er vel da bedre enn noe som er hjemmelaget?

Hjemmelaget hudpleie og velvære er slettes ikke noe hokus pokus å få til. Ikke la dine håndarbeidsegenskaper (eller mangel på) stoppe deg, Med litt kreativitet, et par timer ved kjøkkenbordet (eller benken) og julestemning ved hjelp av musikk, gløgg og pepperkaker, vil dette blir årets koseligste juleforberedelse.

Hjemmelagde julegaver til venninner

Hjemmelagde julegaver til venninner – hva liker hun?

Det er såklart ingen stor sak å finne noe veldig personlig i butikk eller på nett, men ingenting slår en hundre prosent skreddersydd julegave. Og den lager du enkelt selv. Med få ingredienser, hennes favorittduft og personlige etiketter vil gaven din bli høydepunktet under treet hennes.

Først kan du forsøke å lure ut av henne hva hun liker av dufter … lavendel? Rose? Eller kanskje vanilje, sitrus eller frisk peppermynte? Eteriske oljer kan du kjøpe mange steder, blant annet på apotek.

Deretter kan du jo sjekke hva slags hudpleie eller velvære hun foretrekker. Kanskje har hun alltid tørr hud som lengter etter en fet Body Butter? Eller kanskje trenger hun en Body Scrub som etterlater hele huden silkemyk og hydrert? Eller foretrekker hun kanskje noe til ansiktet? Eller hva med et duftlys?

Mulighetene er mange, og det kan gjøres både enkelt og billig, med en superpersonlig vri om du velger hjemmelagde ettiketter, enten de er formet for hånd eller laget i et designprogram.

Hjemmelagde julegaver til venninner

Hjemmelagde julegaver – så billig kan det gjøres!

Vil du lage noe helt enkelt og veldig billig, så vil jeg på det varmeste anbefale Body Scrub av salt eller sukker, og Body Oil. Begge deler er helt nydelig å bruke i dusjen, og de er laget på 1-2-3. Du finner oppskriftene på bloggen her.

Andre tips til hjemmelagde julegaver til venninner kan være spiselige gaver og rengjøringsmidler (her kommer eteriske oljer til sin rett). Er du flink til å sy så finnes det så utrolig mye flott du kan lage – hva med kjøkkenforkle, kjøkkenhåndkle og grytekluter?

Eller om du ikke er fullt så dreven med symaskinen så er handlenett både enkelt og billig å lage (du kan jo også sy for hånd), og dessuten en supernyttig, miljøvennlig og praktisk gave. Vi får jo aldri nok handlenett 🙂

Vil du lære mer? Jeg har laget et gratis og 100% uforpliktende onlinekurs til deg med lekre og enkle oppskrifter innen hudpleie og velvære + en BONUS! Kurset er online og går over 5 dager. Men fort deg, kurset stenger søndag 20. oktober!

Hjemmelagde julegaver til venninner