Hjemmelaget dagkrem med naturlige ingredienser

Hjemmelaget dagkrem med kokosolje

Hvoran lage hjemmelaget dagkrem? Det er enklere enn du tror, og du kan benytte helt alminnelige ingredienser.

hjemmelaget dagkrem

Hjemmelaget dagkrem er lett å lage selv. Du trenger få ingredienser, og kan velge å lage den med helt naturlige ting fra matbutikken. Kokosolje er den store trendoljen som alle kjendisene sverger til, og er en fin ingrediens å bruke i dagkremen din. Du lærer å lage hjemmelaget dagkrem og mange andre produkter i dette 7 dagers GRATIS onlinekurset. Meld deg på i dag og motta første leksjon i innboksen din umiddelbart etter påmelding.

Kokosolje til så mangt

Men selv om kokosolje er en fantastisk olje som kan benyttes til mye, har den ingen særlig effekt om den smøres rett på huden. Molekylene i oljen er for store til å trenge inn, så oljen vil bare bli liggende utenpå huden. Så for å få utnyttet oljens gode egenskaper, må den gjennomgå en behandling.

Hjemmelaget dagkrem og holdbarhet

Hvis dagkremen din ikke innholder, eller kommer i kontakt med, vann, så kan du regne med en holdbarhet på opp til 6 måneder.

Husk at hjemmelagede produkter er veldig utsatt for bakterier om de ikke blir tilsatt konserveringsmiddel.

hjemmelaget dagkrem

Oppbevaring av hjemmelaget hudkrem

Oppbevar helst kremen din litt kjølig. Du kan godt ha den i kjøleskap, men vær da obs på at den kan bli litt hard, så det kan være greit å ta den ut av kjøleskapet en halvtimes tid før du skal bruke den.

Ekstra ingredienser

Ønsker du å lage kremen din enda mer luksuriøs og virkningsfull så kan du benytte noen dråper med essensiell olje (også kalt eteriske oljer) av god kvalitet. Noen få dråper lavendel er beroligende, dufter nydelig og passer alle hudtyper.

Vil du lære å lage hjemmelaget dagkrem og mange andre velværeprodukter, så kan du delta på gratis onlinekurs i naturlig hjemmelaget hudpleie >

 

 

Kommentarer

comments