Dette får du i kurset

Hva finner du egentlig på innsiden av kurset? Her får du en sniktitt 🙂

Modul 1 – Kom i gang

I kurset første modul lærer du alt du trenger å vite før du går i gang. Vi går gjennom hygiene, konservering, beholdere, emulsjon, ingredienser, forhandlere og mye mer. Her laster du også ned handlelister.

Modul 2 – Oljebaserte produkter

I kursets andre modul lærer du å lage oljebaserte produkter, som serum, ansiktsoljer, renseoljer og kroppsoljer. I tillegg lærer du om hudtyper og hvilke oljer som passer hvilke hudtyper. Du får også utskriftsvennlige oversiktsskjemaer.

Modul 3 – Balms/Salver

Modul 3 tar for seg herlige luksusprodukter i form av balms/salver i alle varianter. Night Balms, Cleansing Balms, Lip Balms og Lotion Bars er blant herlighetene du lærer å lage her.

 Modul 4 – Masker og skrubber

Hjemmelagede masker og skrubber for ansikt og kropp! Ferske råvarer, velduftende og nydelige resultater. I denne modulen bruker vi masse fra ferskvaredisken og kjøkkenskapet for å skape gode og rimelige velværeprodukter.

Modul 5 – Kremer og Lotions

Kremer og lotions står for tur i den femte modulen av kurset, og det er her du virkelig kommer opp på et avansert og profesjonelt nivå. Her lager du kremer både med og uten vann. Det vil si at vi skal inn på emulsjon slik at du kan lage kremer slik du kjenner dem fra butikken.

Modul 6 – Tonere og Spritzere

Tonere og spritzere, deilig forfriskende produkter som hydrerer huden og føles helt fantastisk. Tonere er ypperlige å bruke rett etter rens av huden, og før serum og andre produkter. Spritzere er det perfekte produktet på varme og lange dager for å freshe opp sminke og hydrere huden.

Modul 7 – Parfyme

Lær å lage din egen parfyme! Å lage parfyme er fantastisk morsomt. Visste du at parfymeprodusenter ikke er pliktige til å oppgi hva produktet innholder? Mye kan derfor kamufleres bak et parfyme-begrep. Dette forklarer også hvorfor så mange er allergisk emot parfyme. Lager du din egen parfyme er du garantert et rent produkt.

Modul 8 – Dermaroller

Dermarollere har tatt markedet med storm hva gjelder hjemmehudpleie, og det med god grunn. Imidlertid blir rolleren brukt feil av de aller fleste, grunnet villedende og feilaktig markedsføring fra mange leverandører. I denne modulen lærer du alt du trenger å vite om din dermaroller slik at du kan oppnå best mulig resultat.

Modul 9 – Bonusmodul

I denne bonusmodulen har jeg samlet oppskrifter og tips som faller litt utenfor de andre kategoriene, blant annet får du mine beste anti aging-tips (og de er ganske revolusjonerende om jeg får si det selv). Denne modulen innholder masse snacks 🙂

 Men du får mer enn dette!

 • Ekstra bonus i HVER modul!
 • Utskriftsvennlig PDF av alle oppskriftene
 • Utskriftsvennlige etiketter til mange av produktene
 • Instruksjonsvideoer som er lette å følge
 • Tips til hvordan du kan tjene penger på produktene dine
 • Mange flere bonustips underveis

Slik foregår onlinekurset

 1. Når du melder deg på, får du automatisk generert brukernavn og passord slik at du kan logge deg inn på kursportalen
 2. Når kurset starter den 6. Mars får du tilgang til de to første modulene
 3. Deretter får du servert alle modulene, bonusene og øvelsene uke for uke
 4. Du kan starte akkurat når det passer deg
 5. Kurset består av 9 moduler som går over 8 uker
 6. Det er ingen eksamen eller tester du skal gjennom, så du kan ta kurset i ditt eget tempo
 7. Du har tilgang til kurset i et helt år
 8. Du kan laste ned alle oppskriftene slik at du har dem til odel og eie resten av livet
 9. Du får fortløpende support ikke bare i hele kursperioden, men i et helt år!

Ses vi på kurs? 🙂

 

Lagre