TJENESTER

Urtemedisin

Urtemedisin er en terapiform hvor man etter anamnese, naturmedisinske teoretiske prinsipper og relevante analyser setter opp en behandlingsprotokoll med terapeutiske urter.

Book time

Bachs blomstermedisin

Bachs blomstermedisin er komplementær behandling som brukes for å behandle og balansere negative følelser. Fortrinnsvis blir Bachs blomstermedisin brukt til å behandle emosjonelle og mentale utfordringer.

Book time

Dyp bindevevs ansiktsmassasje

En behandling som kan hjelpe på kjeveproblematikk, bihuleplager og migrene. DTR –  Deep Tissue Release-teknikker øker sirkulasjonen kraftig og kan redusere spenninger, rynker og arr. Mange kaller det naturlig ansiktsløft.

KOMMER til mysen våren 2024

Kortlesning

Jeg jobber intuitivt, og kortlesning (orakelkort eller tarotkort) er noe jeg har jobbet med i over 20 år og som betyr mye for meg. Pris for full tarotlegg (10 kort) er 800,- kroner. Da får du komplett legg skriftlig på e-post, med bilder og forklarende tekst. Et enkelt legg med 3 orakelkort koster 500,-.

Book time

Naturlig hudpleie

Mange ønsker av forskjellige grunner å ikke benytte seg av tradisjonell hudpleie. Noen kan trenge en såkalt «skin detox», andre igjen er sensitive og reagerer på tisletningsstoffer i produktene. Jeg vil gi deg en avlslappende ansiktsnehamdling med helt naturlige produkter uten konservering. Les mer om dette nedenfor.

KOMMER til mysen våren 2024

Nettbutikk

Ønsker du å lage dine egne hudpleieprodukter kan du kjøpe ingrediensene hos meg. Jeg er for øyeblikket på flyttefot så lageret har ikke blitt fylt opp, men til neste år vil nettbutikken bugne av nye og herlige varer. Jeg vil også selge produktene i min nye klinikk på Mysen til våren 2024.

Gå til nettbutikken

Mer om naturlig hudpleie

Jeg har i mange år laget mine egne hudpleieprodukter, både fordi det er veldig gøy, men også fordi det er alltid er en fin ting å vite hva produktene innholder. Når du lager egne produkter bestemmer du selv hvilke ingredienser du vil ha med.

Det finnes utrolig mye bra kommersiell hudpleie, og personlig bruker jeg begge deler. Men for mange kan aktive ingredienser trigge allergier og andre hudplager, spesielt om man i utgangspunktet er sensistiv overfor andre ting, som matvarer, vaskemidler og lignende. Da kan en «skin detox» være løsningen. Ved å utelate aktive ingredienser kan huden få en pustepause og komme seg tilbake til normal tilstand. Aktive ingredienser er fantastiske, de gjør mye for huden, men for en som allerede har hudplager kan de potensielt virke irriterende.

Noen er dessverre også allergiske mot konserveringsmidler. Det kan gjøre hudpleierutinen til en utfordring, siden nesten all hudpleie er avhengig av konservering for ikke å utvikle bakterier, mugg og sopp i løpet av veldig kort tid (og da har du et enda mer skadelig produkt).

Løsningen for de som er plaget med slike allergier er å bruke rene oljebaserte produkter, eller kun bruke dagsferske kremer, renser og masker. Dette krever litt mer jobb, men det finnes løsninger. Dette kan jeg hjelpe deg med.

Når du kommer til en behandling hos meg, vil jeg lage produktene samme dag som de skal benyttes. Det betyr at jeg kan utelate konserveringsmidler. Jeg lager kun mengden som skal brukes der og da, og den er tilpasset hver enkelt klients behov.

Du vil i tillegg få et personlig tilpasset hudpleieprogram med anbefaling av produkter du kan benytte.

I løpet av 60 minutter vil du få rens, mild skrubb, fuktbehandling/maske og avsluttende oljeserum med enkel ansiktsmassasje.

NB! Før du bestiller time trenger jeg å vite litt om huden din og din generelle helsetilstand. Benytt kontaktskjemaet til dette.