OM

Om Ostara.no

Ostara.no er et nettmagasin med fokus på hjemmelaget hudpleie og velvære. Jeg som står bak heter Anniken Valstad, og jeg driver i tillegg onlinekurs i hjemmelaget hudpleie.

Jeg brenner for å formidle trygge og gode oppskrifter, og er derfor svært opptatt av de potensielt skadelige konsekvensene ved DIY-hudpleie som svært få snakker om. Ikke alt som er naturlig er bra, og dessverre er nettet oversvømmet av oppskrifter man burde holde seg langt unna.

Mange kjente bloggere (som derfor har stor innflytelse) har grunnleggende mangel på kunnskap om konservering, hygiene og ingredienser, og deler derfor potensielt farlige oppskrifter med sine mange tusen lesere. Mitt mål er å spre informasjon slik at alle kan være trygge på at produktene de lager ikke skader noen (spesielt fordi mange av oppskriftene som deles er beregnet på barn).

Ta deg tid til å lese disse tre viktige artiklene:

Onlinekurs i hjemmelaget hudpleie

Over 4000 personer har deltatt på gratiskurset, noe som er utrolig gledelig siden det vitner om en grønn trend 🙂 Du kan melde deg på mitt gratis 7-dagers grunnkurs her.

Det langt mer omfattende videregående kurset avholdes to ganger i året og sendes kun ut som tilbud til de som har tatt vårt gratiskurset.

Hva betyr navnet Ostara?

Ostara (eller Ēostre) er navnet på den teutonske fruktbarhets- og vårgudinnen, og symboliserer fruktbarhet og overflod. Derav navnet Easter (påske på engelsk) og symbolikken med egg og harer som står for fruktbarhet.

Om meg

Jeg heter Anniken, og du kjenner meg kanskje fra bloggen Annikens Kitchen og Masterchef Spesial.
Min lidenskap for hjemmelaget hudpleie er en videreføring av min lidenskap for mat. Jeg mener at vi hva putter i oss og på oss er like viktig, noe som har ført til at jeg de seneste årene har levd primært på plantebasert mat (uten å være fanatisk). Dette gjenspeiles i hudpleieoppskriftene mine, og i kurset mitt får du tips om veganske alternativer når det gjelder ingredienser.

Lagre

Lagre