KURSKALENDER

Finn kurset som passer deg best.

Mitt videregående onlinekurs går foreløpig kun ut til de som har tatt gratiskurs(ene). Men det blir dessverre ikke noe videregående kurs i 2022.

Håpet er å kunne holde fysiske kurs i stedet for onlinekurs, og drømmen er å få til dette i løpet av 2022. Hvorvidt dette blir noe av anhenger av både pandemi, lokaler og økonomi, men vi krysser fingre.🤞😊

Jeg har følgende kurs:

~ Grunnkurs i hjemmelaget hudpleie ~
~ Kurs i hjemmelagde julegaver ~
~ Videregående kurs i hjemmelaget hudpleie ~

Grunnkurs i hjemmelaget hudpleie

Naturlig hjemmelaget hudpleie passer for deg som ønsker å skape egne produkter av hensyn til hudhelse, miljøet, dyrene og lommeboka! Kurset består av 7 oppskrifter + en bonus, samt masse gode tips!

Kreativt, givende, luksuriøst!

Pris: Gratis

Varighet: 7 dager

Påmelding

Hjemmelagde julegaver

Hjemmelagde julegaver passer for deg som er kreativ og vil spare penger ved å lage gaver som folk virkelig vil ha! Du får tips og oppskrifter på hudpleie og velvære som passer både menn, kvinner, par og de små.

Kurset åpner ikke før september 2022.

 

Pris: Gratis

Varighet: 5 dager

Ikke åpent

Dermarolling hjemme

Dermarolling hjemme passer for deg som ønsker å forbedre hudkvaliteten din hjemme, uten å måtte ty til dyre salongbehandlinger. Du lærer hvordan du skal bruke en dermaroller, om hudens anatomi, hva slags produkter du kan lage hjemme og mye mer.

Pris: 1499,-

Varighet: Umiddelbar tilgang til hele kursets 6 moduler + BONUS

Ikke lenger aktivt

NATURLIG HJEMMELAGET HUDPLEIE

VIDEREGÅENDE KURS

Oppdatering 17/1 – 2022

Det vil dessverre ikke bli noe videregående kurs i år (2022).

———————-

Mitt videregående kurs i naturlig hjemmelaget hudpleie går vanligvis to ganger i året. Fordi jeg selv er under utdanning for tiden, er kapasiteten min sprengt, så kurset vil enn så lenge kun holdes en gang i året.

HVA ER NYTT?

Kurset vil etterhvert få litt nytt innhold og muligens en del endringer. Fordi jeg utdanner meg til urteterapeut (3-årig utdanning, hvor grunnmedisin, naturmedisin, livsstil og ernæring er blant fagene), og nylig ble utdannet Veileider i naturlig hudhelse, vil kurset endres/utvikles i takt med ny kunnskap jeg tilegner meg.

Etter all sannsynlighet vil kurset bli mer helhetlig og ikke kun fokusere på hvordan lage hjemmelaget hudpleie, men hvordan oppnå en optimal hudhelse ved hjelp av både kosthold, livsstil og hjemmelaget hudpleie.

HVORDAN FOREGÅR KURSET?

Kurset går online over 6 uker og du får tilsendt info og link til ny modul hver onsdag. Du tar selvfølgelig kurset akkurat når det passer deg.

HVA FÅR JEG I KURSET?

Kurset består av 5 hovedmoduler og en BONUS-modul – altså 6 moduler tilsammen. Etter avsluttet kurs får du tilsendt et digitalt diplom.

Hver modul innholder flere leksjoner, og de er delt opp etter tema. Kurset består av både video, bilder og tekst, samt at du også får en bonus i hver eneste modul.

Her er en kort oversikt over de forskjellige modulene (teksten fortsetter under bildene):

NÅR STARTER KURSET?

Det blir ikke noe kurs i 2022.